HINNASTO

Hiustenhoito Hiushuone Novan kanssa

Hiuksesi ovat ensimmäisiä asioita, joita ihmiset huomaavat sinusta. Koska se pitää raskaan vaikutuksen siihen, miten näytät, on suositeltavaa, että pidät hiukset parhaassa kunnossa, kun varmistat, että se voi peilata koko persoonallisuutta. 

Eri tavoilla, joilla voit pitää hiuksesi parhaassa kunnossa, varsimme, että saatavilla olevat Hiushuone Nova -tuotteemme ja -palvelumme saavat sinut näyttämään parhaalta! Täällä Hiushuone Novassa varmistamme, että henkilökuntamme on hyvin varustettu tukkasi hoitamiseen parhailla mahdollisilla tavoilla. 

Tarkaskaamme nyt tarkemmin joitakin palveluja ja tuotteita, joita tarjoamme täällä salongissamme. 

Hiusten palvelut

Avulla hiukset asiantuntijoita, voimme auttaa tekemään hiukset näyttävät hienoimpia! Anna kruunaava kunniasi saada sinut erottumaan muista, kun teemme kovasti töitä antaaksemme sinulle parhaan ilmeen, jonka todella ansaitset. 

Tässä muutamia tärkeimpiä palveluitamme, joita voit käyttää täällä Hiushuone Novassa.

Hiustenleikkuun 

Kaikki tarvitsevat hiustenleikkuun aika ajoin. Koska hiukset kasvaa ulos määrä noin 1/2 tuumaa kuukaudessa, niin se on kiistatonta, että hiukset kasvaa nopeammin kuin itse luulet sen olevan. Tämän avulla voit valita hiustenleikkuun leikata päät teidän hyvin kasvaneet hiukset, poistaa joitakin split päättyy, tai saavuttaa uusi ilme, että et ole koskaan kokeillut ennen. 

Alla on lueteltu joitakin suosittuja hiustenleikkuun tyylejä naisille, että voit saavuttaa täällä kanssamme. Nämä esimerkit voivat toimia viittauksena suosittu leikkauksia, että teemme. Näiden leikkausten lisäksi voit myös näyttää meille haluamasi ilmeen, jotta voimme saavuttaa sen sinulle vähintään 50 €!

 • Bob leikata
 • Lob leikkaus
 • Pixie leikkaus
 • Shaggy hiustenleikkuun
 • Otsatukka
 • Kaulan pituus
 • Keskipitkä
 • Alittaa
 • Olkapään pituus
 • Kuvioidut leikkaukset hapsut
 • Höyhenet leikkaus
 • Kerroksittainen leikkaus
 • .. ja paljon muuta

Hiusten pidennykset 

Jos et halua olla hiustenleikkuun, niin saatat haluta olla enää hiukset heti. Koska hiusten kasvu voi todella kestää jonkin aikaa täysin kasvaa sen pois, niin voit olla hiukset pidentynyt heti. 

Tämän kanssa meidän hiustenpidennykset voivat todella olla mitä etsit. Meillä on erilaisia hiusten pidennykset, joita voit käyttää. Valitse materiaali, jonka haluat ehkä saada, ja kerro meille haluamasi pituudesta. Täällä Hiushuone Novassa on erilaisia värejä ja pituuksia, jotta löydät täydellisesti sopivan värin. 

Edellyttäen, että tarjoamme sekä luonnollisia että synteettisiä hiusten pidennys, alla on lueteltu erilaisia hiusten pidennykset, jotka voit valita.

Clip-ins -liittimet 

Totta heidän nimensä, clip-ins vain on leikattu luonnolliset hiukset, koska ne ovat leikkeet niiden loppuun. Tämäntyyppinen laajennus on vähiten pysyvä kaikkien tyylien joukossa, koska ne voidaan helposti poistaa ja soveltaa milloin tahansa. Hienoa tässä on, että kun sinulla on jo se, voit yksinkertaisesti pitää sen ja laittaa sen aina, kun haluat heti olla enää hiukset! 

Teippi-ins

Toisin kuin clip-ins, nauha-ins on kiinnitetty luonnolliset hiukset avulla nauhan tai liimaa. Tämäntyyppinen laajennus tehdään vain ammattikäyttöön kampaajia, koska he ovat jo oppinut taidetta käyttämällä erityisiä työkaluja tämän saavuttamiseksi. Prosessi kestää yleensä noin 40 minuuttia tunnissa, ja jos se on tehty ja huolehdittu asianmukaisesti, sinulla voi olla sama materiaali uudelleen. Tämäntyyppinen laajennus voi kestää noin 4-8 viikkoa hiukset ennen kuin ne olisi poistettava tai hakea uudelleen.

Ompele-ins

Ompele-in hiusten pidennykset ovat tyyppiä, jotka saavat kudottu hiukset, kun se on punottu osaksi cornrows. Neulan ja langan avulla nämä laajennukset kudotaan sitten pään kornipuhtaiden läpi. Tämäntyyppinen laajennus voi kestää useita tunteja ja voi tuntua hieman epämukavalta päänahan prosessin aikana. Vaikka prosessi on pitkä, se on luotettavin, koska se on pysyvin ja saumaton kaikkien muiden tyyppien koska se on kirjaimellisesti ommeltu omiin hiuksiin. Yleensä tämä tyyppi voi kestää jopa 4 kuukautta hiukset.

Fuusio

Fuusio tyyppi hiusten pidennykset, hiusten pidennykset ovat sulatettu luonnon hiukset avulla eri liimoja, kuten liimaa. Ammattikäyttöön tarkoitetut kampaajat soveltavat hakuprosessia, joka voi kestää jopa 3-4 tuntia. Tässä prosessissa, kone, joka muistuttaa kuuma liima ase käytetään sulakkeen laajennuksia hiukset. Toisin kuin muut laajennukset, tämä tyyppi ei ole yhteensopiva kaikkien hiustyyppien kanssa, ja joskus kampaajat saattavat lannistua. Samanlainen ommel, tämäntyyppinen laajennus voi myös kestää jopa 4 kuukautta.

Mikrolinkki

Microlink hiusten pidennykset, joka tunnetaan myös nimellä mikro helmi tai mikro silmukka hiusten pidennykset, levitetään pään asettamalla pieniä hiukset kuteet pieniin osiin luonnon hiukset avulla pieni silikoni-vuorattu helmi. Sen jälkeen, erityinen työkalu sitten käytetään turvata ja kiristä helmi hiusten pidennys hiuksiin. On suositeltavaa, että olet tehnyt tämän avulla ammattikäyttöön kampaajia, koska tämä tyyppi voi vahingoittaa hiuksia jopa ilman lämpöä. Kun olet tehnyt oikein, tämä voi kestää noin kaksi-kolme kuukautta ennen tarvetta säätää. 

Hiusten permanentin 

Hiukset permanentti on palvelu, että voit käyttää jos haluat olla hiukset käpristynyt tai heilutettu. Useimmiten permanentti voi kestää niin kauan kuin 6 kuukautta, jos hoidetaan kunnolla. Jos olet valinnut on permanentti, niin suosittelemme, että varmistat, että hiukset eivät ole kuiva, jotta vältetään joitakin vahinkoja. 

Joitakin suosittuja tyyppejä permanentit ovat:

 • Kehon aalto
 • Spiraali permanentin
 • Tavallinen permanentt
 • Löysä aalto permanentin 
 • Volumizing permanentti 

Muut palvelut

Muita tarjoamiamme palveluita ovat hiusten väri, rebond, hiusten kohokohdat, keratiini ja useita muita hoitoja, jotta hiukset näyttävät hienoimpia!

Hiustuotteet 

Kotona sinun on myös varmistettava, että voit huolehtia hiuksistasi. Onko sinulla on tehty joitakin hiukset palveluja, on aina suositeltavaa, että opit varmistamaan, että hiukset on aina parhaassa kunnossa. 

Varmistaa, että hiukset on aina terve, tässä on joitakin hiustuotteita, jotka sinun pitäisi olla kotona!

Shampoo

Sen lisäksi pitää hiukset puhtaaksi, shampoo voi myös olla muita toimintoja, jotka voivat auttaa hiukset tullut kruunaava kunniaa. Koska se voi tulla nestemäisessä tai baarissa muodossa, shampoo on suunniteltu puhdistamaan hiukset, kun se on hierottu päänahkaan ja huuhdeltu pois. 

Alla on lueteltu joitakin yleisiä toimintoja, shampoo on.

 • Kehon aalto
 • Spiraali permanentin
 • Tavallinen permanentt
 • Löysä aalto permanentin 
 • Volumizing permanentti 

Muut palvelut

Muita tarjoamiamme palveluita ovat hiusten väri, rebond, hiusten kohokohdat, keratiini ja useita muita hoitoja, jotta hiukset näyttävät hienoimpia!

Hiustuotteet 

Kotona sinun on myös varmistettava, että voit huolehtia hiuksistasi. Onko sinulla on tehty joitakin hiukset palveluja, on aina suositeltavaa, että opit varmistamaan, että hiukset on aina parhaassa kunnossa. 

Hiusten kerma

Jotta hiukset näyttävät sileämpi ja kiiltävämpi, on suositeltavaa, että käytät hiukset kerma lisätä luonnollisen näköinen kiiltoa. Sen lisäksi, että se myös pitää hiukset paremmin niin, että harhailla hiukset voivat näyttää siistimpi.

Hiukset volumizer

Kuten nimestä voi päätellä, hiukset volumizer auttaa hiukset näyttävät täyteläisemmältä ja terveemmältä. Se vetää hiukset pois päänahan, luoda illuusion täyteys. Vaikka hiukset volumizer kuivuu, hiukset silti työntää toisiaan vasten luoda väliaikainen määrä, joka on aiheuttanut volumizer. 

Hiusten sumu

Jos olet koskaan kohdannut joku tuoksuva hiukset, niin se voi olla, koska hiusten sumut eikä vain niiden shampoot ja hoitoaineet. Hiussumu on tarpeeksi hyödyllinen pitämään hiukset kosteutettuna ja virkistäytyneenä aina tarvittaessa. Sen lisäksi, että se myös antaa hiukset oikea määrä tuoksu muuttamatta kampauksen, että teit.

Theme: Overlay by Kaira
PIDÄ BLOGIA WORDPRESS.COMISSA.