HIUSHUONE NOVA KUOKKALA

Tutustu Hiushuone Novaan

Hiushuone Nova on kampaamo, joka aloitti toimintansa joulukuussa 2015 Kuokkala-ostoskeskuksessa. Kahden vuoden kukkumäelle avattiin heinäkuussa 2017 uusi sivuliike. Alusta lähtien olemme antaneet parasta palvelua kaikille asiakkaillemme – jotka aina menevät kotiin tyytyväinen uuteen ilmeeseensä. 

Henkilökuntamme

Kaikki henkilökuntamme ovat hyvin koulutettuja ja tekevät mielellään yhteistyötä kanssasi, jotta saat parhaan ilmeen, joka imartelee ominaisuuksiasi. 

Hiushuone Novassa on joukko ammattimaisia kampaajia ja ripsien teknikkoja, jotka haluavat yksityiskohtia ja hygieniaa. Pyrimme auttamaan ratkaisemaan kaikki hiukset ongelmia tuotteidemme ja palveluidemme kanssa. 

Tuotteemme ja palvelumme

Tarjoamme tuotteita, jotka auttavat säilyttämään hiukset ja ripset. Kun käytät tuotteitamme, voit varmistaa terveemmät ja helpommin hallittavat hiukset! Ei tarvitse huolehtia hiusongelmistasi.

“Hiusmyyteistä keskusteleminen”

On olemassa paljon väitteitä, jotka liittyvät hiukset ja olemme täällä keskustella joistakin niistä – ovatko ne oikein tai väärin. 

Säännöllisten koristeiden saaminen auttaa hiuksiasi kasvamaan pidempään

Tämä voi olla vanhan koulun myytti ja on mahdollista, että olet kuullut siitä ennenkin. Valitettavasti saada usein koristeet ei tee hiukset kasvavat nopeammin. Nopeus meidän hiusten kasvua määräytyy meidän munarakkuloita päänahan. Getting säännöllisesti koristeita voi antaa vaikutelman, että hiukset kasvaa nopeammin, mutta todellisuudessa olet vain päästä eroon split päättyy.  

Kuukautisten aikana sinun ei pitäisi olla hiukset värillinen

Kuukautiskiertosi ei vaikuttaisi juuri hiusten kykyyn pitää väriä hormonaalisten tasojen muutoksen vuoksi. Voit väritä hiuksesi riippumatta siitä, oletko kuukautisillasi vai et. Huoltoa varten voi olla ihanteellista värillistä hiusten kasvusyklin perusteella. Ihannetapauksessa se voi olla 4-8 viikon välein.

Kun olet värjännyt hiuksesi, odota päivä ennen pesua  

Tämä on itse asiassa jotenkin totta. Kun hiuksesi on värjätty, on parasta odottaa 24 tuntia ennen pesua, jotta väri voidaan täysin asettaa hiuksiin. Jos peset liian aikaisin, väri saattaa haalistua.

Harmaat hiukset johtuvat stressistä

Valitettavasti harmaat hiukset johtuvat enimmäkseen genetiikan. Joten, jos vanhempasi ovat kohdanneet sen, on hyvin mahdollista, että sinäkin. Kuitenkin, stressi voi edistää nopeuttaa prosessia oman harmaantuvan hiusten kasvua. 

Kun nyppiä harmaat hiukset, se moninkertaistuu nopeasti

Onneksi tämä ei ole totta! Kun nyppiät harmaat hiukset, kaksi säiettä ei välttämättä kasva samassa paikassa. Kuitenkin, kun se kasvaa takaisin, se on edelleen harmaa. Emme suosittele nyppiä harmaat hiukset, koska se voi aiheuttaa arpia ja usein nyppiminen voi aiheuttaa harvennus.

Theme: Overlay by Kaira
PIDÄ BLOGIA WORDPRESS.COMISSA.