PALAUTE

Hiushuone Nova arvostaa palautettasi

Hiushuone Nova on liiketoimintaa kuten muutkin. Jotta yritykset kasvaisimme, meidän on kuunneltava asiakkaidemme huolenaiheita. Siksi kehotamme sinua antamaan meille palautetta. Aihe voisi olla mitä tahansa! Voit kommentoida laatua hiukset, että me tyylistä. Voit myös kommentoida tehokkuutta meidän tekniikoita tai laatua tuotteita käytämme. Meillä on yli 700 asiaa, ja n: O Love Ovatko he majoittavat vai olivatko jotkut väärinkäsitykset viime kerralla kävit?

Miten antaa palautetta

Hiushuone Nova on läsnä monilla alustoilla. Kuten kaikentyyppisissä yrityksissä, olemme läsnä myös verkkosivuilla, kuten TripAdvisorissa. Jos haluat esittää huolenaiheenne, noudata niiden muotoa. Emme kuitenkaan voi luvata nimettömyys tai luottamuksellisuus kolmannen osapuolen sivuilla. Emme myöskään voi vastata välittömästi näillä keinoilla.

Tässä ovat keinot, joilla voimme välittömästi vastata palautteesi. Huomaathan, että emme voi vastata työajan ulkopuolella ja lomien aikana.

Käytä tätä lomaketta yksityisille kommenteille

Voit aloittaa yksityisen keskustelun kanssamme tämän lomakkeen kautta. Lisää nimi, jota voimme käsitellä sinulle, ja yhteystietosi, joihin voimme lähettää vastauksemme. Tämän avulla voimme keskustella kaikista ongelmista ilman julkisia todistajia. Jos emme vastaa 24 tunnin kuluessa, voit käyttää kahta muuta menetelmää.

Nimesi (Voit käyttää lempinimeä)
Sähköposti tai yhteystietonumero (Voit lähettää molemmat)
Otsikko 
Tiedot

Soita meille numeroon +358 50 4629650

Voit pyytää keskustelun välittömästi puhelujen kautta. Muista kuitenkin, että puhelinlinjaamme ei voi ottaa yhteyttä, jos myymälä on suljettu. Olemme avoinna vain klo 9.00-19.00 (GMT+3) kaikkina viikonpäivinä paitsi lomiena. Voit myös soittaa meille itsehoitoneuvoja. Voit pyytää saada puhua stylisti tai ripsien teknikko.

Vieraile Facebookissa

Voit vierailla https://web.facebook.com/hiushuonenovakuokkala/, jotta voit päivittää Hiushuone Novan uutisiin ja ilmoituksiin. Voit myös osallistua yhteisöön tai jättää julkisen arvostelun. Tämän alustan kautta arvostelumme ja identiteettimme ovat julkisia. Olemme ylpeitä voidessaan sanoa, että suurin osa arvosteluistamme on suuria ja me rakastamme tuttujen nimien ja kasvojen näkemistä laudallamme!

Älä pelkää mainita virheitämme. Hiushuone Nova on liiketoimintaa, ja kasvamme vain jokaisella kritiikillä. Emme sulje silmiämme ilmeisistä vioista emmekä jätä huomiotta kenenkään vetoomusta. Yritys voi kasvaa vahvaksi vain terveen yhteisön vuoksi. Rakastaisimme, jos sinusta tulisi osa sitä.

Theme: Overlay by Kaira
PIDÄ BLOGIA WORDPRESS.COMISSA.