RIPSIASIAKKAILLE

Hiushuone Novan ripsien pidennyspalvelu

Hiushuone Nova -ripset ovat parhaita tuotteita, joita saat. Toisin kuin fake ripset, sinun ei tarvitse huolehtia laskemisesta nämä pois ennen nukkumaanmenoa ja hakea niitä tuntikausia aamulla ennen kuin lähdet kotoa. Ripsien pidennykset ovat puolipysyviä ratkaisuja väliaikaiseen meikkiin, joka on tehty tylsillä metsillä.

Kun olet jo esitellyt itsesi kollegoillesi, saatat tuntea, että sinun on säilytettävä sama kuva kuin silloin, kun tapasit heidät ensimmäisen kerran. Sanotaan ensivaikutelmat viimeisenä, kun kyse on persoonallisuus, mutta joskus on upea on persoonallisuutemme. Jos näin on, niin olemme valmiita käymään läpi saman päivittäisen prosessin touch-ups ja kertaus vain pitää itsemme tyylikäs!

Avulla ripsien pidennykset, niin voit vähentää huomattavasti aikaa kulutat joka päivä! Sen sijaan, että käyttäisit tuntikausia painamalla todellisia ripsiä ja väärennettyjä ripsiä yhdessä, voit käyttää tätä aikaa enemmän unta tai enemmän aikaa itsellesi! Tämä on myös hyödyllistä uran hyvät, jotka eivät voi vaivautua niin pinnallinen kamaa, mutta täytyy näyttää kovaa ja liukas! Sinulla on kuva ylläpidettävänä ja Hiushuone Nova voi auttaa sinua!

Tunnetko olosi epävarmaksi ripsien pidennykset?

Ripsien pidennysten ajatuksesta on helppo tuntea olonsa epämukavaksi. Loppujen lopuksi se ei ole vain meikkiä. Se on enemmänkin lääketieteellinen toimenpide, tavalla, että se vaatii syvällistä ymmärrystä kemian ja anatomia. Siksi ripsien pidennykset antavat henkilöstön jäseniä kutsutaan “teknikoiksi” eikä “stylisteiksi”. Olla ripsien teknikko, ne on tehtävä erikoistunut koulutus ja lupa harjoitella sitä.

Älä huoli, koska ripsien pidennys ei ole niin monimutkainen tai vaarallinen kuin lääketieteellinen leikkaus. Todistusta tarvitaan, mutta kukaan ei tarvitse tohtorintutkintoa millään alalla tämän harjoittamiseksi. Lisäksi Hiushuone Nova varmisti, että teknikkomme ovat hyvin upotettuna kentälle. Vaikka yrität toisen salonki vähemmän standardi kuin meidän, pahimmassa tapauksessa, että saatat kokea on hieman kutinaa silmäluomet, ei silmät.

Materiaalit

Ripsien pidennysten tekemiseen käytetään kolmea eri materiaalia. Nämä ovat synteettisiä, silkkiä ja minkkiä. Jokainen tuntuu erilaiselta sinulle kuin henkilö yllään niitä ja näyttää erilaiselta ihmiset näkevät ne. Nämä ovat myös erilaisia hintasydämyksiä, mutta yksi ei ole objektiivisesti parempi kuin muut, vaikka se on kallein. Niiden välillä riippuu tyylin ja mukavuuden tyypistä, jota käyttäjä haluaa.

Synteettinen

Tämä materiaali on halvin kolmesta ja se on myös helpoin löytää. Synteettiset ripset ovat yleensä paksuja ja kovia, joten ne aina antavat silmille silmiinpistävää. Ne näyttävät muovilta, kun ne nähdään pakkauksesta, mutta ne voidaan tehdä näyttämään luonnollisilta, tilavuusripsiltä. Synteettinen on myös tukeva, joten se on helppo curl ja vähemmän todennäköisesti pudota vahingossa. Kuitenkin, ne ovat raskaita, joten se voi olla stressaavaa ihmisille, joilla on lyhyt luonnollinen ripset. Tämä on erittäin suosittu teini-ikäisten keskuudessa, jotka haluavat olla värikkäitä ja hauskoja.

Silkki

Silkki on arvokkaampi kuin synteettinen. Se on myös pehmeämpi, kevyempi ja ohuempi. Koska sen paino ja hienoja säikeitä, ne eivät ole stressaavia teidän luonnollinen ripset. Toisin kuin synteettiset, ne näyttävät luonnollisemmalta sekä pakkauksessa että levitettäessä. Ne ovat yhtä helppo curl kuin synteettinen, joten ne ovat myös monipuolisia. Tämä on suosittua uran naisille.

Minkki

Tämä on kallein kolmesta ja useimmat ihmiset eivät edes harkita käyttää näitä. Minkkiripset valmistetaan yleensä “minkki”-lajin luonnonturkiksesta, joten sen nimi on. Hiushuone Nova vastustaa kuitenkin eläinrääkkäystä. Sen sijaan, että käytimme oikeaa turkista, käytämme tekoturkiksia. Sen lisäksi, että syyllisyys-free, tämä teki myös tuotteita halvemmalla! Nämä säilyttävät nimen “minkki” synteettisten sijasta helposti erottaa laatua kahdenlaisia. Minkki on hienompaa ja kevyempää kuin silkki, joten tämä sopii erinomaisesti herkälle iholle. 

Saatavilla olevat koot

Mikä tahansa kolmesta materiaalista voi tulla eri pituisina. Pituus on tärkeä, koska se vaikuttaa painoon ja tasapainoon säikeen. Lyhin koko saatavilla on 6mm pitkä, kun taas pisin voi saavuttaa jopa 17mm. On myös vaihtoehtoja leveys, mutta ainoat meillä on varastossa ovat keskimääräinen paksuus kunkin materiaalin.

Liimat käytetään ripsien pidennys

Fake silmäripset eivät ole vain juurtunut silmäluomet. Ne on sidottava yhdessä luonnollisten ripsien kanssa. Tätäksemme tarvitsemme liimojen apua. Emme voi käyttää liimojakaan. Meidän on otettava huomioon ihon ja ainesosien herkkyys, jonka ei pitäisi olla haitallista silmille. Tästä syystä tarvitsemme asiakkaan täysimääräistä yhteistyötä.

Jos sinulla ilmenee tiettyjä oireita ihottumaa tai lievä kutittaa jälkeen altistuvat tietyn kohteen, sinun täytyy mainita tämän teknikko. Tämä tarkoittaa, että meidän on säädettävä vaihtoehtojamme varmistaaksemme, että olet mukava prosessin aikana ja koko pidennyksesi käyttöiän ajan.

Hiushuone Nova käyttää neljäntyyppisiä liimoja. Haluaisimme käyttää mahdollisimman paljon tehokkainta. Siksi etyyli on oletusasetus. Se kuivuu nopeasti ja kestää pisimpään. Kuitenkin jotkut saattavat pitää sitä liian vahvana ja lopulta tunne ärtynyt prosessin aikana. Monetkaan eivät ole tyytyväisiä sen hajuon.

Seuraava vaihtoehto on alkoxy, joka on hypoallergeeninen ja vapauttaa heikompi haju. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto kaikille, mukaan lukien ihmiset, joilla on erittäin herkkä iho. Suurin ongelma on, että se on myös kallein myymälässämme. Ei monet ihmiset ovat valmiita maksamaan tästä, joten meillä on muita vaihtoehtoja.

Butyl on sellainen liima käyttää lääketieteen ammattilaisia. Tähän voi sisältyä leikkaus tai ensiapu. Se on heikko liima, joten kuivaus prosessi on hitaampi, mutta se takaa, että et tunne minkäänlaista ärsytystä.

Jos asiakkaalla on erittäin herkkä iho, meillä on metoksi viimeisenä keinona. Se on heikoin liima neljän joukossa ja se on myös halvin. Sinun on kuitenkin vältettävä koskettamasta silmäripsiä seuraavan 24 tunnin kuluessa toimenpiteestä.

Mahdolliset vaarat

Liima voi ärsyttää silmiä

On mahdollista, että liima ja ripsi päästä silmiin, jos avaat ne menettelyn aikana. Kun se ei tunnet ärsytystä silmäsi, mutta ei tule kipua murehtia. Kun näin tapahtuu, tee yhteistyötä teknikkosi kanssa. He yrittävät kumota ripset ensin sitten johtaa sinut pesuallas, jossa voit huuhdella.

Sokeus ei ole mahdollista

Sokeus on mahdollista vain, jos teknikko käyttää aineita, joita teollisuus ei ole hyväksynyt. Voit olla varma, että mikään myymälässä oleva tuote ei ole tarpeeksi vaarallinen. Käyttämämme liimat on suunniteltu vaarattomiksi ja helposti poistettamiseksi.

Jos ärsytys

Toimenpiteen aikana teknikko yrittää aina kysyä, tunnetko epämukavuutta. Pahoittelemme, jos tämä on ärsyttävää sinulle, mutta tämä on tehtävä, jotta kaikki on hyvin. Jos alkaa tunne edes hieman epämukavuutta, sinun täytyy kertoa sen teknikko.

Yritä kuvata tunne tunnet niin tarkasti kuin mahdollista. Teknikko tunnistaa, jos se, mikä sinusta tuntuu, on normaalia vai ei. Jos se on epätavallista, menettely on lopetettava tai yksinkertaisesti mukautettava. 

Älä huoli, jos et ole hyvä kuvaamisessa. Pieni yritys kommunikoida on parempi kuin odottaa hetki, jossa huutaa ärsytystä. Riippuen vastauksista, teknikko yrittää löytää oikea liima korvata nykyisen. Vakavuus kokemuksesi voi johtaa siihen, että teknikko ohittaa suoraan metoksi.

Huolehtiminen laajennukset

Sinun täytyy myös huolehtia siitä, miten hoidat sen itse. Teknikko antaa sinulle aikarajan 12-24 tuntia riippuen liimoja käytetään. Näinä aikoina, vältä koskettamasta tai saada ripset märkä. Nämä löysää laajennuksia, jotka tuhlaavat maksamasi hinnan. 

Kun aikaraja, voit käyttää meikkiä, mutta älä käytä vedenpitäviä niistä. Liiallinen hankaus lähellä silmäluomet voisi kumota ripset. Sinun tulisi myös välttää ripsiväriä juuret ripset. Sen sijaan, soveltaa niitä kärjessä laajennuksia.

Henkilön ripset kasvavat ja putoavat kahdeksan viikon välein. Koska laajennukset ovat sidottu luonnon ripset, ne myös kuuluvat näinä aikoina. Jotta voit säilyttää laajennukset, sinun on sovellettava lisäyksiä kuuden viikon välein.

Theme: Overlay by Kaira
PIDÄ BLOGIA WORDPRESS.COMISSA.